Menü

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Keresés

Nyitólap » Cikkek » Karácsonyi dekoráció

Csipkés angyalkák
Egy kedves párnak készült, karácsonyra kapták ajándékba. Nekik a fenyőfájuk dísze lett, de máshová is helyezhetők természetesen. A következő évben ez a kedves pár összeházasodott, és az első "házastársként" ünnepelt karácsonyukon is a fenyőfájukat ékesítették ezek az angyalkák. :)

Hozzávalók:
- barna harisnya (használt is megteszi)
- csipkemaradék
- babahaj vagy angyalhaj
- ezüst vagy arany zseniliadrót
- ezüst vagy arany szalag
- vatta
- olló, tű, cérna, filctoll

A harisnyából egy kis négyzetet levágunk, közepére vattalabdacsot helyezünk, nagyon feszesen ráhúzzuk a harisnyát, a tövében szorosan megkötjük cérnával és kb. 1-1,5 cm hosszan levágjuk. Így egy vastagabb harisnyacsonkot kapunk a feje alatt. Rárajzoljuk a szemet és szájat a fejre, majd néhány öltéssel rávarrjuk a babahajat és a zseniliadrótból hajlított kis kört. A csipke egyik oldalába beleöltögetjük a cérnát (mint amikor fércelünk), majd a babafej tövéhez illesztjük, meghúzzuk, szorosan rákötjük, a kilógó cérnával pedig 1-2 öltéssel a levágott harisnyacsonkba rögzítjük. Végül masnit kötünk rá, és felvarrjuk az akasztót.

Ők babahajjal készültek, és nagyobbak:Ők pedig angyalhajjal készültek, kisebbek és nincs szárnyuk:Kategória: Karácsonyi dekoráció | Hozzáadta: Cicapötty (2011.12.07)
Megtekintések száma: 1518 | Tag-ek(kulcsszavak): angyalka | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 0
Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]