Menü

Statisztika


Online összesen: 1
Vendégek: 1
Felhasználók: 0

Belépés

Keresés

Nyitólap » Cikkek » Szalvétatechnika

Hűtőmágnesek
Jó dolog, ha az ember beszerzőként dolgozik. Ugyanis a nagytakarítások alkalmával a szekrények alján olyan kincsekre bukkanhat, mint a rég elfeledett, ezeréves termékminták. Így lett enyém egy halom kb 4x5 cm-es, különféle színű bőrdarab, rengeteg színes matrica (melyek eredetileg feték színminták voltak), és ezeket a színes matricákat közrefogó fehér, céglogós műanyag lapocskák, és színes műanyag téglalapokra is szert tettem, amik műanyag táblaminták volták egykoron.
Nos, ez utóbbiakat, a műanyag lapocskákat használtam fel ezúttal a hűtőmágnesek alapjaihoz, illetve találtam még 2 db négyzet alakú falapot is a fiókomba, melyeket szintén felhasználtam.Eredetileg így néztek ki.
Levágtam róluk azt a részt, ahol ki voltak lyukasztva.Szalvétákat válogattam, melyeket szalvétatechnikához használatos ragasztólakkal rögzítettem rájuk.Tulipános.Pipacsos 2 részes szett duplán.Angyalkák: gyöngyökkel és szalaggal díszítve.


 
Nászajándékba, ajándékkísérőbe adható házaspáros.Vidám szmájlis.És végül egy retro cicás. :)

Kategória: Szalvétatechnika | Hozzáadta: Cicapötty (2012.01.14)
Megtekintések száma: 460 | Hozzászólások: 1 | Tag-ek(kulcsszavak): szalvétatechnika, újrafelhasználás, hűtőmágnes | Helyezés: 0.0/0
Összes hozzászólás: 1
0 Spam
1 Clayton  
I was rlealy confused, and this answered all my questions.

Hozzászólásokat csak regisztrált felhasználók írhatnak.
[ Regisztráció | Belépés ]